محصولات بازدید شده

تدریس تصویری حقوق کودک دکتر حسین میر محمد صادقی

نو

تدریس تصویری حقوق کودک دکتر حسین میر محمد صادقی

جزییات بیشتر

150,000 تومانبدون مالیات

افزودن به علاقه‌مندی‌ها

مشخصات

نام محصول: تدریس تصویری حقوق کودک دکتر حسین میر محمد صادقی
نوع محصول: دی وی دی رایت شده
تعداد: 1DVD
فروشنده: بهنام تشکری
برند فروشگاه تک داد

اطلاعات بیشتر

تدریس تصویری حقوق کودک دکتر حسین میر محمد صادقی

تدریس تصویری حقوق کودک دکتر حسین میر محمد صادقی

حقوق کودک مجموعه‌ای از حقوق بشر ویژه کودکان است که بر پشتیبانی و نگهداری از افراد جوان تمرکز دارد. کنوانسیون حقوق کودک (CRC) 1989 یک کودک را به عنوان فردی که به سن هجده سال نرسیده‌است تعریف می‌کند. حقوق کودکان شامل حق برقراری ارتباط با هر دو والدین، هویت انسانی و همچنین نیازهای اساسی برای حفاظت فیزیکی، غذا، آموزش عمومی دولتی، مراقبت‌های بهداشتی و قوانین کیفری مناسب براساس سن و رشد کودک، حفاظت برابر از حقوق مدنی کودک و آزادی از تبعیض بر اساس نژاد، جنسیت، گرایش جنسی، هویت جنسیتی، منشأ ملی، مذهب، معلولیت، رنگ، قومیت یا سایر ویژگی‌ها. تفسیر حقوق کودکان طیفی از اجازه دادن به ظرفیت کودکان برای داشتن اختیار عمل تا اعمال نظر فیزیکی، روانی و احساسی بدون هیچگونه بدرفتاری با کودکان را دربرمی‌گیرد. هر چند که آنچه که شامل بدرفتاری می‌شود باید در رابطه با آن بحث شود.
از نظر ماده ۱ کنوانسیون حقوق کودک، کودک به کلیه افراد انسانی زیر ۱۸ سال اطلاق می‌شود.

در تدریس تصویری حقوق کودک دکتر حسین میر محمد صادقی، به موضوع حقوق کودک به صورت ویدیو کنفرانس پرداخته شده و ابعاد حقوقی این درس مورد بررسی قرار گرفته است.

تدریس تصویری حقوق کودک دکتر حسین میر محمد صادقی یک ساعت تدریس تصویری استاد گرانقدر و برجسته حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه شهید بهشتی آقای دکتر حسین میر محمد صادقی برای اولین بار از فروشگاه تک داد عرضه و پخش می گردد.

نگاهی بسیار مختصر و گذرا به بیوگرافی دکتر میر محمد صادقی از زبان ایشان:

در تاريخ 17/11/1335 در يکي از محله های خيابان نظام آباد تهران متولد شدم. سال های اول دبستان مصادف با وقايع پانزدهم خرداد سال 42 و به دنبال آن، فعاليت گروه های اسلامی ضد رژيم بود. من به پيروی از پدر، که بعضاً مرا نيز به جلسات عمومی سخنران های مذهبی می برد، با ماهيت رژيم پهلوی آشنا شدم.به دنبال دستگيری برخی از فعالان سياسي، پدر به ناچار به کويت هجرت کرد و ماه هايي را در آن ديار رحل اقامت افکند. ناراحتی من، از دوری پدر در آن دورانِ به ظاهر کوتاه آن چنان بود که هم اينک نيز تلخی آن را در وجود خود احساس می کنم. همين دلتنگی، من و مادرم را به سفر عتبات کشانيد تا در آن جا ديدار با پدر تازه و از دلتنگی من که کودکی خردسال بودم، کاسته گردد.دوران مدرسه:دوران دبيرستان را در دبيرستان علوی تهران سپری کردم. در آن جا بود که با دو شخصيت محبوب دوران زندگی ام، يعنی مرحومان خلد آشيان استاد رضا روزبه و جناب علامه کرباسچيان (رحمت ا... عليهما) آشنا شدم، که اين هر دو بزرگوار نقش قابل توجهی در ساختار شخصيتی من داشته اند و به هر دوی آنان سخت مديونم. از دوران تحصيل در دبيرستان علوی دوستان خوبی هم برای من به يادگار مانده اند که به آنان سخت علاقمندم و هنوز گردهم آيی های ارزشمندی با يکديگر داريم. سرانجام در خردادماه 1354 موفق به اخذ ديپلم رياضی گشتم و پس از شرکت در آزمون ورودی دانشگاه ها و قبولی در چند رشته، تحصيل در دانشکده حقوق دانشگاه ملی ايران (شهيد بهشتی فعلی) را انتخاب کردم.


دانشجويی در ايران:
دوران نسبتاً کوتاه تحصيل در دوره کارشناسی حقوق از مهرماه 1354 آغاز شد. اين دوران البته با شور و بي خيالی جوانی و دوستی­ های بی غل و غش دانشجويی همراه بود؛ ولی جذابيت خاصی که قابل توجه باشد برای من به همراه نداشت. تنها نکته قابل ذکرِ اين دوران، شرکت در جلسات چهارشنبه عصر ها در منزل شهيد ارجمند انقلاب، مرحوم دکترمحمد بهشتی بود. من به همراه جمعی ديگر در اين جلسات پربار شرکت می­ کردم و طی اين مدت از مراتب علمی و سجايای اخلاقی آن بزرگوار بهره فراوان بردم. (خدايش رحمت کند و با مواليانش محشور فرمايد) .
ماه های آخر تحصيل همزمان با گسترش تظاهرات و اعتراضات مردم شهرهای مختلف عليه رژيم بود. کم کم اين تظاهرات به صحن دانشگاه نيز کشانيده شد و تظاهرات متعدد دانشجويی را سبب گشت. ليکن من قبل از اين که اين اعتصابات و تظاهرات و در پی آن پيروزی انقلاب و آغاز انقلاب فرهنگی منجر به تعطيلی موقت دانشگاه­ ها گردد، پس از دوسال و نُه ماه تحصيل در خردادماه 1357 با احراز رتبه اول از دانشکده حقوق فارغ­ التحصيل شدم. پس از آن با شرکت در آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد حقوق در دانشگاه های تهران و ملی (شهيد بهشتی فعلی) و نيز آزمون اعزام دانشجو به خارج در هر سه آزمون پذيرفته شدم. پس از بررسی ها و مشورت های بسيار و در حالی که از صميم قلب مايل به ماندن در ايران و مشاهده يکي از بزرگترين رخدادهای قرن، يعني انقلاب اسلامی، از نزديک بودم، بالاخره به دلايل گوناگون، بنا را بر ادامه تحصيل در خارج گذاشتم. برای اين کار، از دانشگاه جرج واشنگتن آمريکا در رشته علوم سياسی و نيز از دانشگاه لندن در رشته حقوق پذيرش داشتم. بالاخره با توجه به مطلوب تر بودن رشته دانشگاه لندن از نظر من و آشنايی ای که به دليل گذراندن يک دورة کوتاه مدت در دانشگاه کمبريج انگلستان در دوران دانشجويی با اين کشور داشته و دوستانی که در آنجا سراغ داشتم، تصميم به عزيمت به انگلستان و تحصيل در دانشگاه لندن گرفتم و در اوايل مهرماه 1357 به اين کشور مهاجرت کردم. ادامه تحصيل در خارج از کشور

مدارک تحصيلي که پس از قريب ده سال اقامت در انگلستان موفق به اخذ آنها شده ام به قرار ذيل می باشند:

1_ گواهی نامه عالی در حقوق تطبيقی و اسلامی (دانشگاه لندن)
2_ کارشناسی ارشد حقوق (دانشگاه لندن)
3_ معادل دکتری در حقوق جزا (دانشگاه لندن)
4_ دکتری در حقوق قراردادها (دانشگاه ليورپول)


در دوران اقامت در انگلستان مدتی با بخش حقوق و مطبوعاتی سفارت جمهوری اسلامی ايران در لندن همکاری داشته و به مدت پنج سال در فاصله سال های 1360 تا 1365 به عنوان سرپرست دفتر خدمات حقوقی بين المللی جمهوری اسلامی ايران در لندن فعاليت می کردم.


دوران تحصيل در انگلستان از جهات مختلف برايم جالب و بيادماندنی بوده است. يکی از جهت اين که ماه های اوليه سفر، مصادف با اوج گرفتن شعله های انقلاب در ايران و عزيمت امام خميني (ره) از نجف به پاريس بود. شور و شعف ايجاد شده در ايرانيان و به خصوص دانشجويان ايرانی ساکن شهرهای مختلف انگلستان در اين دوران، اتحاد و يکپارچگی بين آنها، برگزاری جلسات پرشور دانشجويی توسط انجمن های اسلامی دانشجويان، گردآمدن دوستان دانشجو در کنار راديوهايی که هميشه روی موج ايران قرار داشتند برای پی گيری آخرين تحولات ايران، عزيمت دانشجويان ايرانی به پاريس برای ملاقات با امام و بسياری نکات ديگر جزء خاطرات فراموش نشدنی و بيادماندنی من از ايام تحصيلات دانشجويی در خارج کشور است.

يادگار ديگری که برای من از دوران پرشور تحصيل در خارج باقی مانده دوستان دانشجوی خوبی است که در آن دورانِ غربت و دوری از وطن و خانواده يافته ام. ما در آنجا تنها مونسان يکديگر بوديم و همدلی و همبستگی مان مثال زدنی بود. دانشجويان ايرانی مسلمان در آنجا با خلوص تمام و بدون کمترين چشم داشتی کار و تلاشی صادقانه در جهت انجام فعاليت های تبليغاتی خود داشتند و اينک که به کشور بازگشته اند نيز ارتباط صميمی آن دوران را با اکثر آنها حفظ کرده ام. تلخی دوری از ميهن در اين دوران به ويژه در بخشی از جنگ تحميلی نيز البته از ياد نرفتنی است که همه بچه ها و دانشجويان دور از وطن سعی می کردند آن را با تلاش در جهت رساندن پيام رزمندگان به غربيان تا حدي جبران نمايند. از ديگز خاطرات تلخ آن دوران، اشغال سفارت جمهوری اسلامی ايران در لندن در سال 1359 توسط تروريست­ها و شهادت دو تن از دوستان نزديکم در آن ماجرا، مرحومان شهيد علي اکبر صمدزاده و شهيد عباس لواسانی بوده است که در سوگ آنان گريستم و در مجالس يادبودشان سخن گفتم. من از دوران زندگی در خارج درس های زيادی آموخته ام. به محاسن و معايب غربيان و جوامع غربی به اندازه درک خود آشنا شده ام. در ميان غربيان اشخاصی را يافته ام که صفا، يکرنگی، صداقت، صراحت و به خصوص آرامش خاطر آن ها برايم عبرت آموز بوده است و در مقابل به کسانی نيز در ميان آن جماعت برخورد کرده ­ام که جز بندگی ماديات و بی هويتی مطلق، بهره و شايستگی ديگری نداشته اند.بازگشت به کشور و فعاليت های اجرايی در مردادماه 1366 ، پس از قريب ده سال اقامت در خارج از کشور و در اوج جنگ تحميلی و بمباران تهران و شهرهای ديگر توسط هواپيماها و موشک های دشمن، به ايران بازگشتم و با اين بازگشت خيلی ها در صحت دماغی من ترديد کردند!مهرماه همان سال به تدريس در دانشکده حقوق دانشگاه شهيد بهشتي پرداختم و هم اينک نيز عضو رسمی هيأت علمی آن دانشکده – در گروه جزا و جرم شناسی – در حال حاضر با رتبه استادی می باشم. به علاوه در اسفندماه 1373 از سوی رياست قوه قضائيه وقت به عنوان رئيس دانشکده علوم قضايی و خدمات اداری منصوب و مشغول به کار گشتم که اين سمت را همچنان بر عهده دارم و ظرف مدت ده سال مسئوليت در اين دانشکده، سطح آموزشی، پژوهشی و اداری دانشکده ارتقاء قابل توجهی يافت که همين امر منجر به کسب عنوان مدير نمونه ملی توسط من در هفتمين جشنواره شهيد رجايی گشت.
حدود دو سال نيز سمت معاونت آموزش و تحقيقات و سخنگوی قوة قضائيه را بر عهده داشته ام که طی اين مدت تلاش کردم تا امور آموزشی و تحقيقاتی قوه قضائيه سامان بيشتری يابد و وجهه دستگاه قضايی نزد افکار عمومی به حدی که لازمه چنين دستگاه مهمی است، نزديک شود.

تدريس در دانشگاه ها در طی دوران تدريس، علاوه بر دانشگاه شهيد بهشتی در دانشگاه های تهران، تربيت مدرس، امام صادق (ع) ، شيراز، مفيد قم و دانشکده علوم قضايی تهران به تدريس دروس مختلف حقوق جزا و متون حقوقی در دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری و در مراکزی مانند مرکز آموزش اتاق بازرگانی و صنايع و معادن ايران به تدريس اصول حقوقی قراردادها برای مديران دولتی و خصوصی پرداخته ام. به علاوه در همايش ها و سمينارهای مختلف داخلی و بين المللی مقالات گوناگونی را ارائه نموده ام که در مجموعة مقالات آن همايش ها به چاپ رسيده است.

نقد و نظرات

هنوز نظری ارسال نشده است.

نوشتن نقد و نظر

تدریس تصویری حقوق کودک دکتر حسین میر محمد صادقی

تدریس تصویری حقوق کودک دکتر حسین میر محمد صادقی

تدریس تصویری حقوق کودک دکتر حسین میر محمد صادقی

نوشتن نقد و نظر

30 محصولات دیگر در همان شاخه: